• Udlejning af lejligheder
• Malerarbejde udføres

• Skilte teknik

• Trailerlifte udlejes

Purhusvej 12

Silkeborg

Telefon: 86 84  17 00 / Mobil: 40 30 90 91

E-mail: preben@vemmelund.dk

  Følg os på facebook

Kreativt og erfarent skiltefirma

Hos Vemmelund Ejendomme er vi ligeledes et skiltefirma. Vi har nemlig vores dygtige medarbejder Katarina ansat, som er udlært skiltetekniker.


Hun har igennem længere tid designet flotte skilte, logoer og lignende til firmaer og andet i Silkeborg, Bjerringbro og andre byer i Midtjylland.

Et skiltefirma, der klarer alle opgaver

I vores lille skiltefirma klarer vi et væld af forskellige opgaver. Vi kan således bl.a. stå for dekorering af biler, butiksfacader, plakatsøjler og andet. Dertil kommer, at vi også kan designe helt nye logoer til firmaer, klubber og andet, der ønsker at fremstå på ny vis. 


Vi er derfor et alsidigt skiltefirma, der klarer mange opgaver, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. I vores arbejde anvender vi kun den nyeste teknologi, ligesom vi sørger for at være up-to-date med nye idéer, der kommer på denne front.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som skiltefirma kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51 51 22 08, hvor Katarina sidder klar til at hjælpe dig.

HVEM ER VI?

Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312

KONTAKT OS

FIND VEJ

Purhusvej 12

8600 Silkeborg