VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opsætning af tapet – professionel tapetsering

​Hvis du står over for en renovering, overtagelse, flytning eller andre maleropgaver, udfører vores kompetente malere gerne opsætning af tapet for dig. Vi har i mange år har udført arbejde for private, erhverv og institutioner i omegnen af Silkeborg og Bjerringbro og vi kan derfor sikre dig et veludført stykke arbejde med tapetsering.​

At udføre opsætning af tapet kan være en meget kompliceret opgave, hvis færdige resultat er meget vigtig for det samlede udtryk i rummet og hele boligen. Derfor anbefaler vi altid at lade en professionel stå for opgaven. Kun på den måde er man sikret, at resultat bliver præcist som ønsket.

​Vi tilbyder opsætning af tapet i alle rum

Vores malere kan naturligvis udføre tapetsering i alle boligens rum. Ved opsætning af tapet i alle boligens eller kontorets rum sikrer vores kunder, at der kommer et ensartet og harmonisk udtryk i alle værelserne.

Vores store udvalg af tapet er valgt ud fra vores krav om design, kvalitet, holdbarhed og prisvenlighed. Derfor har vi et leverandørsamarbejde med Flügger Farver, som har mange års erfaring i branchen. Vi holder løbende vores udvalg af tapet opdateret i henhold til farver og mønstre. Er vi ikke i besiddelse af netop det tapet, du ønsker, kan vi naturligvis hjælpe med at hente det hjem og sætte det op.

​Alle de materialer vi anvender i forbindelse med opsætning af tapet er desuden udvalgt med krav om miljøvenlighed.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tapetsering

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tapetseringsopgave. Vi leverer gode tilbud og skræddersyede løsninger på tapetsering ud fra opgavens opfang. 

Send en e-mail til preben@vemmelund.dk

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 41260076

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk

Ring til os

86 84 17 00