VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maling af vinduer udført af professionelt firma​

Trænger dine vinduer til at blive malet? Så står vi hos Vemmelund Ejendomme klar til at hjælpe dig med professionel service. Vi er et kompetent malerfirma, som tilbyder maling af vinduer hos private kunder i Silkeborg, Bjerringbro og omegn.

Uanset om dine vinduer trænger til maling udendørs eller indendørs, står vi klar til at løse opgaven professionelt. Vi maler vinduets karme, som både pynter på udseendet, men som også kan forlænge holdbarheden af vinduerne.

Vi maler alle slags vinduer fra alle forskellige mærker, så du bør aldrig tøve med at kontakte vores maler for kompetent hjælp.

Hvilken maling til vinduer udendørs?

Typen af maling ved maling af vinduer udendørs afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på, hvilket materiale vinduerne er lavet i, samt hvilken finish du ønsker. Uanset hvad kan vi varetage opgaven for dig og give dig lige det resultat, som du drømmer om. Dette gælder naturligvis også, hvis der er tale om maling af vinduer indvendigt.​

Vi står altid klar med gode råd og professionel vejledning i forbindelse med maling af vinduer. Således er du sikker på, at vi sammen kan finde lige den løsning, som passer bedst til dine ønsker. Vi giver altid vores kunder en så billig pris som muligt, og vi garanterer høj kvalitet ved hver eneste opgave.

Kontakt os for et godt tilbud på maling af vinduer

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor maling af vinduer, eller skal vi sammensætte et godt tilbud til dig? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 86 84 17 00 eller på e-mail preben@vemmelund.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 41260076

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk

Ring til os

86 84 17 00