VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maling af loft og maling af vægge

Har du brug for professionel ekspertise til maling af loft eller maling af vægge, så står vores dygtige og erfarne malere altid klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med alle former for malerarbejde og ved, hvad der skal til for at skabe et flot og holdbart resultat.

Vi tilbyder maling af vægge og lofter for kunder i Bjerringbro, Silkeborg og omegn.

Maling af vægge og loft giver giver rummet nyt liv

Der kan være mange forskellige grunde til at male vægge og lofter. Det kan for eksempel være, at du skal til at flytte ind i en ny bolig og ønsker at friske den op, inden du flytter ind. Det kan også være, at du ønsker at give din nuværende bolig nyt liv eller skabe en forandring ved maling af loft og vægge. Det kan enten være i en almindelig hvid maling, eller det kan være i en helt anden farve. 

Har du brug for et godt råd eller professionel vejledning i forbindelse med maling af vægge og lofter, så skal du endelig bare kontakte os.

Vi kan også være behjælpelige med fuldspartling, opsætning af filt eller opsætning af tapet samt mange andre maleropgaver.

Få et uforpligtende tilbud på maling af loft og vægge

Ring på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 eller skriv til e-mail preben@vemmelund.dk for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud på maling af dine lofter eller vægge.​

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312​

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk

Ring til os

86 84 17 00