VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maling af facade og facaderenovering tilbydes

​Ser din pudsede facade grå eller træt ud, eller kræver træfacaden konstant vedligeholdelse? Så kan vi hjælpe dig. Hos Vemmelund Ejendomme har vi mange års erfaring med professionel maling af facade, og det gælder, uanset om der er tale om træbeklædning eller en pudset facade.

Vi arbejder både for private kunder, erhvervskunder og institutioner i Silkeborg, Bjerringbro og omegn.

Langtidsholdbart resultat

Som professionelle malere med en stor faglig stolthed udfører vi stort set alt malerarbejde. I forbindelse med vores arbejde med maling af facade tilbyder vi blandt andet:

  • Renovering af pudsede facader, træ- og stenfacader
  • Genopfriskning af udhæng og gavle

​Vores facaderenovering er langtidsholdbar, og du behøver ikke at bekymre dig om krakelering eller afskalning. Vi sørger altid for et holdbart resultat, og med vores indgående kendskab til faget, sikrer vi facaden den rette grunding og overfladebehandling, som gør den i stand til at kunne klare enhver belastning fra omgivelserne samt vind og vejr.

Få et uforpligtende tilbud på maling af facade

Uanset hvilken type facade din bolig har, kan vi tilbyder professionel renovering og maling af din facade. Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på maling af facade på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91. Du kan også skrive til vores e-mail preben@vemmelund.dk

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312​

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk

Ring til os

86 84 17 00