VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maling af facade & maling af gavl tilbydes

​Ser din pudsede facade grå eller træt ud, eller har gavlen brug for vedligeholdelse? Så kan vi hjælpe dig. Hos Vemmelund Ejendomme har vi mange års erfaring med malerarbejde udendørs. Det gælder især professionel maling af gavl og maling af facade, og det er uanset, om der er tale om træbeklædning eller en pudset facade.

Vi arbejder både for private kunder, erhvervskunder og institutioner i Silkeborg, Bjerringbro og omegn.

Maling af gavl og facade: Få et langtidsholdbart resultat

Som professionelle malere med en stor faglig stolthed udfører vi stort set alt malerarbejde. I forbindelse med vores arbejde med maling af gavl og maling af facade tilbyder vi bl.a.:

  • Renovering af pudsede facader, træ- og stenfacader
  • Genopfriskning af udhæng og gavle

Vores facaderenovering er langtidsholdbar, og du behøver ikke at bekymre dig om krakelering eller afskalning. Vi sørger altid for et holdbart resultat og med vores indgående kendskab til faget, sikrer vi facaden den rette grunding og overfladebehandling, som gør den i stand til at kunne klare enhver belastning fra omgivelserne samt vind og vejr.

Få et uforpligtende tilbud på maling af facade eller gavl

Uanset hvilken type facade din bolig har, kan vi tilbyde professionel renovering og maling af facade og gavl. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere eller få et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon 86 84 17 00 eller skrive til vores e-mail preben@vemmelund.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din kommende maling af gavl eller facade.​

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 41260076

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk

Ring til os

86 84 17 00