• Udlejning af lejligheder
• Malerarbejde udføres

• Skilte teknik

• Trailerlifte udlejes

Purhusvej 12

Silkeborg

Telefon: 86 84  17 00 / Mobil: 40 30 90 91

E-mail: preben@vemmelund.dk

  Følg os på facebook

Tapetsering i god kvalitet i Silkeborg, Bjerringbro og omegn

Hvis du står over for en renovering, overtagelse, flytning eller andre maleropgaver udfører vores kompetente malere gerne tapetsering for dig. Vores malere har i mange år har udført arbejde for private, erhverv og institutioner i omegnen af Silkeborg og Bjerringbro og vi kan derfor sikre dig et veludført stykke arbejde med tapetsering.

At udføre tapetsering kan være en meget kompliceret opgave, hvis færdige resultat er meget vigtig for det samlede udtryk i rummet og hele boligen. Derfor anbefaler vi altid at lade en professionel stå for opgaven. Kun på den måde er man sikret, at resultat bliver præcist som ønsket.

Vi tilbyder tapetsering af alle rum

Vores malere kan naturligvis udføre tapetsering i alle boligens rum. Ved at få opsat tapet i alle boligens eller kontorets rum sikrer vores kunder, at der kommer et ensartet og harmoniske udtryk i alle værelserne.

Vores store udvalg af tapet er valgt ud fra vores krav om design, kvalitet, holdbarhed og prisvenlighed. Derfor har vi et leverandørsamarbejde med Flügger Farver, som har mange års erfaring i branchen. Vi holder løbende vores udvalg af tapet opdateret i henhold til farver og mønstre. Er vi ikke i besiddelse af netop det tapet du ønsker, kan vi naturligvis hjælpe med at hente det hjem og sætte det op.

Alle de materialer vi anvender i forbindelse med tapetsering er desuden udvalgt med krav om miljøvenlighed.

Kontakt os for tilbud på tapetsering

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tapetseringsopgave. Vi leverer gode tilbud og skræddersyede løsninger på tapetsering ud fra opgavens opfang. Ring på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 eller send en e-mail til preben@vemmelund.dk.

HVEM ER VI?

Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312

KONTAKT OS

FIND VEJ

Purhusvej 12

8600 Silkeborg