VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vemmelund Ejendomme

Purhusvej 12
8600 Silkeborg
Telefon: 86 84 17 00
E-mail: preben@vemmelund.dk

Opsætning af filt udført med kvalitet

Hos Vemmelund Ejendomme kan vores tilknyttede malere sikre en opsætning af filt udført med præcision og kvalitet. Vores engagerede og kompetente malere har i mange år udført malerarbejde for både private, erhverv og institutioner i Bjerringbro og Silkeborg.

Opsætning af filt er en kompliceret proces, som i de senere år er blevet mere moderne og efterspurgt på boligmarkedet. Til forskel fra traditionelle metoder ligger der mere arbejde bag, hvorfor vi altid anbefaler at lade professionelle malere håndtere arbejde med opsætning af filt. Kun på den måde kan man sikre, at det færdige resultat bliver som ønsket.

Vi laver din opsætning af filt

Alt filt arbejder udføres ud fra en indledende dialog med vores kunder. Vi snakker blandt andet om dine behov og idéer til det færdige resultat. Ud fra en faglig vurdering og vejledning vil vi i fællesskab aftale den mest optimale løsning, hvorefter vi leverer et uforpligtende tilbud samt en tidsramme.

Vi udvælger vores materialer ud fra krav om kvalitet, design og miljøvenlighed. Derfor indgår vi et leverandørsamarbejde med Flügger Farver.

Kontakt os for et tilbud

Forud for arbejde med opsætning af filt er der et forarbejde, som vores dygtige malere naturligvis også kan udføre. Det handler blandt andet om en solid fuldspartling. Derudover kan vores malere stå for alle maleropgaver både indendørs og udendørs.

Opsætning af filt udføres altid med samme gode kvalitet. Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud eller bare et godt råd på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 eller på e-mail preben@vemmelund.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din filtopgave.

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312​

​Ring os op

Tlf.: 86 84 17 00 - Mobil: 40 30 90 91

Her ligger vi

Purhusvej 12 - 8600 Silkeborg

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk