• Udlejning af lejligheder
• Malerarbejde udføres

• Skilte teknik

• Trailerlifte udlejes

Purhusvej 12

Silkeborg

Telefon: 86 84  17 00 / Mobil: 40 30 90 91

E-mail: preben@vemmelund.dk

  Følg os på facebook

Opsætning af filt i omegnen af Silkeborg og Bjerringbro

Hos Vemmelund Ejendomme kan vores tilknyttede malere sikre en opsætning af filt udført med præcision og kvalitet. Vores engagerede og kompetente malere har i mange år udført malerarbejde for både private, erhverv og institutioner i Bjerringbro og Silkeborg.

Opsætning af filt er en kompliceret proces, som i de senere år er blevet mere moderne og efterspurgt på boligmarkedet. Til forskel fra traditionelle metoder ligger der mere arbejde bag, hvorfor vi altid anbefaler at lade professionelle malere håndtere arbejde med opsætning af filt. Kun på den måde kan man sikre, at det færdige resultat bliver som ønsket.

Vi laver din opsætning af filt

Alt filt arbejder udføres ud fra en indledende dialog med vores kunder. Vi snakker blandt andet om dine behov og idéer til det færdige resultat. Ud fra en faglig vurdering og vejledning vil vi i fællesskab aftale den mest optimale løsning, hvorefter vi leverer et uforpligtende tilbud samt en tidsramme.

Vi udvælger vores materialer ud fra krav om kvalitet, design og miljøvenlighed. Derfor indgår vi et leverandørsamarbejde med Flügger Farver.

Kontakt os for opsætning af filt hos dig

Forud for arbejde med opsætning af filt er der et forarbejde, som vores dygtige malere naturligvis også kan udføre. Det handler blandt andet om en solid fuldspartling. Derudover kan vores malere stå for alle maleropgaver både indendørs og udendørs.

Opsætning af filt udføres altid med samme gode kvalitet. Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud eller bare et godt råd på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 eller på e-mail preben@vemmelund.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din filtopgave.

HVEM ER VI?

Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312

KONTAKT OS

FIND VEJ

Purhusvej 12

8600 Silkeborg