VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vemmelund Ejendomme

Purhusvej 12
8600 Silkeborg
Telefon: 86 84 17 00
E-mail: preben@vemmelund.dk

Malerarbejde ved renovering tilbydes

Hos Vemmelund Ejendomme kan vores dygtige, engagerede og erfarne malere klare alle opgaver inden for malerarbejde. Har du malerarbejde ved renovering som skal klares kan vi tilbyde kompetente malere der altid har fokus på kvalitet og æstetik. Vi udfører maleropgaver både indendørs og udendørs for privat- og erhvervskunder. Vores primære område er i Silkeborg, Bjerringbro og omegn, men vi hjælper selvfølgelig også kunder uden for dette område.

Vores malere har alle mange års erfaring med malerarbejde og har derfor specialiseret sig i alle boligens eller kontorets rum. På den måde sikrer vi at vi leverer et flot stykke arbejde, og vi er ikke tilfredse før vores kunder er det. Vi kan derfor hjælpe dig med malerarbejde ved både køkkener, lofter, badeværelser, låger, døre og meget andet. Har du en udendørs opgave med træværk, vinduer, facader, stakit, garager eller andet kan vores dygtige malere også hjælpe dig med det.

Vores opgaver​

Dialog og kvalitet ved malerarbejde ved renovering

Inden vi påbegynder enhver maleropgave, såsom malerarbejde ved renovering, til- eller fraflytning, tager vi en dialog med vores kunder. På denne måde kan vi i fællesskab udtænke den bedste og mest prisvenlige løsning for lige præcis din opgave med malerarbejde.​

Undervejs i denne dialog viser vi naturligvis farveprøver så du som kunde kan danne dig et begrundet billede for det færdige resultat. Derudover aftaler vi tidsrammen for det forekommende malerarbejde, så du som kunde kan føle dig tryg igennem hele processen.

Vi benytter kun de bedste materialer, for at sikre vores kunder et holdbart og optimalt resultat samtidig med at det bliver udført med respekt for miljøet. Derfor bruger vi kun produkter fra Flügger Farver.

Kontakt os i dag for et tilbud

Hvad end du skal have spartlet, tapetseret, opsat filt eller blot have malet din lejlighed kan vi hos Vemmelund Ejendomme hjælpe dig med malerarbejde. 

Kontakt os i dag på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 for et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Du kan også skrive til preben@vemmelund.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig med malerarbejde ved renovering, flytning eller andet.​

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312​

​Ring os op

Tlf.: 86 84 17 00 - Mobil: 40 30 90 91

Her ligger vi

Purhusvej 12 - 8600 Silkeborg

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk