• Udlejning af lejligheder
• Malerarbejde udføres

• Skilte teknik

• Trailerlifte udlejes

Purhusvej 12

Silkeborg

Telefon: 86 84  17 00 / Mobil: 40 30 90 91

E-mail: preben@vemmelund.dk

  Følg os på facebook

Kompetent og effektiv fuldspartling i Bjerringbro og Silkeborg

En perfekt fuldspartling er det første skridt på vej mod flotte vægge. I forbindelse med alle maleropgaver udbyder vi naturligvis også forudgående fuldspartling af vægge, savsmuldstapet, træværk og meget andet. Vi kan udføre vores arbejde i alle typer af ejendomme og på alle materialer.

Vores malere udfører med erfaring og professionalisme fuldspartling for både private, erhverv og institutioner i omegnen af Silkeborg og Bjerringbro. Forudgående for alle maleropgaver laves en fuldspartling, som jævner væggen ud. De dygtige malere tilknyttet os hos Vemmelund Ejendomme har mange års erfaring med alle opgaver inden for malerfaget.

Fuldspartling med miljøvenlige materialer

Ved en fuldspartling udjævnes huller, revner og små ridser. Når malingen dernæst påføres vil det skabe et harmonisk og elegant resultat. Vi udfører fuldspartling ved både renovering, overtagelse og flytning. Derudover arbejder vores malere altid ud fra et krav om, at det færdige resultat skal holde i mange år.

Derfor anvender vi kun materialer som er miljøvenlige og har mange års holdbarhed. Vi samarbejder med Flügger Farver, som har mange års solid erfaring i branchen og leverer alle vores malermaterialer.

Kontakt os for fuldspartling

Forud for alt arbejde indgår vi en dialog med vores kunder. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig sikre og hørt igennem hele processen. Ud fra en faglig og professionel vejledning aftaler vi i fællesskab med kunden den optimale løsning. Vi giver altid en tidsramme og et uforpligtende tilbud på opgaver indeholdende fuldspartling.

Kontakt os for et uforpligtende og skræddersyet tilbud på fuldspartling på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 eller på e-mail preben@vemmelund.dk. Vi glæder os til hjælpe dig.

HVEM ER VI?

Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312

KONTAKT OS

FIND VEJ

Purhusvej 12

8600 Silkeborg