• Udlejning af lejligheder
• Malerarbejde udføres

• Skilte teknik

• Trailerlifte udlejes

Purhusvej 12

Silkeborg

Telefon: 86 84  17 00 / Mobil: 40 30 90 91

E-mail: preben@vemmelund.dk

  Følg os på facebook

Få besøg af en dygtig maler

​Hos Vemmelund Ejendomme kan vi klare et væld af opgaver – både udendørs og indendørs. Således har vi tilknyttet en dygtig maler med mangeårig erfaring, hvorfor du kan regne med et veludført malerarbejde, der ikke er til at sætte en finger på.


Vores kompetente maler klarer alle opgavetyper inden for malerfaget, og resultatet er altid godt og holdbart. Vi anvender de rigtige materialer, så du får et resultat af høj kvalitet, når du har besøg af vores maler.


​Udover de normale maleropgaver udfører vi også diverse opgaver, såsom maling af bla. låger og døre med moderne værktøj så resultatet bliver helt i top.

Vi maler indendørs og udendørs

Vores maler har stor erfaring med alle rum i boligen. Vi kan således udføre indendørs malerarbejde i køkkener, lofter, badeværelser og mange andre overflader, ligesom vi også udfører spartling, væv, filt og tapet.

Når det kommer til vores udendørsmaling, udfører vi både malerarbejde for private og erhverv – herunder står vi for maling af træværk, facader og vinduer samt hegn, stakit, garager og meget mere. Dette sikrer, at træværket har den nødvendige beskyttelse i alt slags vejr, og dermed holder sig flot i længere tid.

Inden vi påbegynder arbejdet tager vi altid en god indledende dialog med dig, hvor vi får lavet aftaler omkring tidsramme og så videre, så du føler dig tryg igennem hele processen.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Hvis du vil høre nærmere omkring os som maler, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86841700 eller 40309091.

Vi dækker Silkeborg, Bjerringbro og andre midtjyske byer​

HVEM ER VI?

Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312

KONTAKT OS

FIND VEJ

Purhusvej 12

8600 Silkeborg