VEMMELUND EJENDOMME

Purhusvej 12 - DK- Silkeborg​

Bliv kontaktet

Indtast dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fuldspartling udføres effektivt og kompetent

En perfekt fuldspartling er det første skridt på vej mod flotte vægge. I forbindelse med alle maleropgaver tilbyder vi naturligvis også forudgående fuldspartling af vægge, savsmuldstapet, træværk og meget andet. Vi kan udføre vores arbejde i alle typer af ejendomme og på alle materialer.

​Vores malermestre udfører med erfaring og professionalisme fuldspartling for både private, erhverv og institutioner i omegnen af Silkeborg og Bjerringbro. Forudgående for alle maleropgaver laves en fuldspartling, som jævner væggen ud. De dygtige malere tilknyttet os hos Vemmelund Ejendomme har mange års erfaring med alle opgaver inden for malerfaget.

​Vi anvender miljøvenlige materialer

Ved en fuldspartling udjævnes huller, revner og små ridser. Når malingen dernæst påføres, vil det skabe et harmonisk og elegant resultat. Vi udfører spartling ved både renovering, overtagelse og flytning. Derudover arbejder vores malere altid ud fra et krav om, at det færdige resultat skal holde i mange år.

Derfor anvender vi kun materialer, som er miljøvenlige og har mange års holdbarhed. Vi samarbejder med Flügger Farver, som har mange års solid erfaring i branchen og leverer alle vores malermaterialer.

​Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på fuldspartling

Forud for alt arbejde indgår vi en dialog med vores kunder. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig sikre og hørt igennem hele processen. Ud fra en faglig og professionel vejledning aftaler vi i fællesskab med kunden den optimale løsning. Vi giver altid en tidsramme og et uforpligtende tilbud på fuldspartling.

​Kontakt os for et uforpligtende og skræddersyet tilbud på telefon 86 84 17 00 eller 40 30 90 91 eller på e-mail preben@vemmelund.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Vemmelund Ejendomme

CVR: 41260076

Skriv til os

Send os en e-mail: preben@vemmelund.dk

Ring til os

86 84 17 00