• Udlejning af lejligheder
• Malerarbejde udføres

• Skilte teknik

• Trailerlifte udlejes

Purhusvej 12

Silkeborg

Telefon: 86 84  17 00 / Mobil: 40 30 90 91

E-mail: preben@vemmelund.dk

  Følg os på facebook

Vemmelund tilbyder dig reklamer på biler og folie til bil

Hos Vemmelund Ejendomme er vi specialister indenfor fremstilling af skilte, men vi kan også meget mere end dette. Vi tilbyder dig og din virksomhed den absolut bedste reklame og markedsføring, ved at lave reklamer på biler med folie til bil, således at alle i byen kan kende jer, når I kører ud for at løse opgaver.

Reklameskilte efter dine præferencer

Har din virksomhed en eller flere firmabiler, som godt kunne bruge et reklameskilt på ruden, på døren eller på kølerhjelmen, så kan vi hos Vemmelund hjælpe dig godt på vej. Vi har mange års erfaring som uddannede skilteteknikere, og vi vil med glæde varetage enhver form for opgave for dig, uanset hvilket størrelsesorden der er tale om.

Vores ekspertise gør, at vi med folie til bil kan lave ethvert logo, design eller andet form for reklameskilt, som din virksomhed måtte ønske, uanset hvor detaljeret det skal være.

Få et godt tilbud på folie til bil og reklamer på biler

Fra vores hovedkontor i Silkeborg kører vi gerne ud og tager en snak med din virksomhed, hvis du bor i Silkeborg, Bjerringbro eller omregn, og står og mangler reklamer til jeres firmabiler. 

Kontakt os på 86 84 17 00 og så finder vi sammen frem til en optimal løsning for jer. Vi gør en stor dyd ud af, at vores produkter skal være i orden, og vi sætter stor pris på kvalitet. Derfor garanterer vi dig for, at vi kan levere en optimal løsning, som alle parter bliver glade for.

HVEM ER VI?

Vemmelund Ejendomme

CVR: 84769312

KONTAKT OS

FIND VEJ

Purhusvej 12

8600 Silkeborg